اى وحدة بتعمل تعصيج اللحمة بطريقتها بس مع يلا نبقى ستايل هنعملها مكونات.... لحم مفروم
بصله متقطعه خشن
مكعب زبده
مح فلفل رشه جوزة الطيب طريقة.... 1. هتشوحي البصله ف الزبده و اول ما تصفر تحطي المفروم و تقلبي عالعالي لغايه ما تتحول اللحمه كلها من اللون الاحمر للون الرمادي 2.بعد كده توطي و تتبلي و تحطي الصفيحه بتاعه الرز و تغطيه و تسيبيه و اوعي اوعي تحطي ميه هو هاينزل ميته و يشربها و يستوي 3. و ما بستوي اقفي ادامه و عللي النار و تقليبتين و اطفي علي طول و بالهنا و الشفا
بصله متقطعه خشن
مكعب زبده
مح فلفل رشه جوزة الطيب طريقة.... 1. هتشوحي البصله ف الزبده و اول ما تصفر تحطي المفروم و تقلبي عالعالي لغايه ما تتحول اللحمه كلها من اللون الاحمر للون الرمادي 2.بعد كده توطي و تتبلي و تحطي الصفيحه بتاعه الرز و تغطيه و تسيبيه و اوعي اوعي تحطي ميه هو هاينزل ميته و يشربها و يستوي 3. و ما بستوي اقفي ادامه و عللي النار و تقليبتين و اطفي علي طول و بالهنا و الشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق